Švýcarská polévka se sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 106 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 7 g
- Sodík 201 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 13 mg
- Draslík 292.6 mg
- Vláknina 4730 mg
- Vitamín A 4730 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěnou a jemně nakrájenou zeleninu zalijeme vařící osolenou vodou a povaříme. 
- 
                                2Přidáme na kostičky nakrájené brambory a oloupaná, nakrájená rajčata. Nakonec polévku zjemníme kouskem másla a sekanou petrželkou. 
- 
                                3Na talíři posypeme každou porci nastrouhaným sýrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        