Pečené papriky s ovčím sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 19 g
- Sodík 417 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 160.2 mg
- Vláknina 4419.8 mg
- Vitamín A 4419.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 72.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V hluboké pánvi rozehřejeme olej, vložíme očištěné, na kousky nakrájené papriky, nahrubo nasekanou cibuli a vše za stálého míchání zvolna opékáme asi 4 minuty. Potom přidáme česnek, pokrájený na plátky, lístky tymiánu a krátce osmahneme. 
- 
                                2K paprikám přidáme ovčí sýr, rozdělený na větší kousky, vypeckované olivy a krátce prohřejeme, až se sýr začne tavit. Nakonec pokrm osolíme a opepříme. 
- 
                                3Podáváme s bagetou nebo jiným bílým pečivem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        