Rajčata s olivami a ovčím sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 662 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 58 g
 - Sodík 283 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 510.6 mg
 - Vláknina 16344.2 mg
 - Vitamín A 16344.2 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 99.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata omyjeme, osušíme a stopky odřízneme. Ovčí sýr nakrájíme na kostičky, oloupaný česnek nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Rajčata, sýr, olivy, česnek a lístky tymiánu promícháme a dáme do čisté skleněné nebo keramické nádoby.
 - 
                                3
Rozšleháme olivový olej, sůl a pepř a nalijeme na ochucená rajčata v nádobě. Rajčata nálevem zcela zakryjeme. Necháme na chladném místě rozležet nejméně 2 dny.
 - 
                                4
Před podávání rajčata okořeníme pepřem.