Hlávkový salát s brynzou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 402 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 20 g
- Sodík 435 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 245.3 mg
- Draslík 251.9 mg
- Vláknina 13680.8 mg
- Vitamín A 13680.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytý salát nakrájíme na nudličky nebo natrháme na kousky a pokapeme citronovou šťávou. Přidáme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a nastrouhanou brynzu. Vše zlehka promícháme a necháme asi 30 minut odležet v chladničce. 
- 
                                2Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na dílky. Osolíme a žloutek posypeme mletou paprikou. 
- 
                                3Salát ozdobíme připravenými vejci a podáváme s tmavým chlebem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        