Brynzová polévka s nudlemi a slaninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 237 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 14 g
- Sodík 246 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 6.8 mg
- Draslík 25.5 mg
- Vláknina 149.6 mg
- Vitamín A 149.6 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Široké nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme a odvar necháme stranou. 
- 
                                2Brynzu nasypeme do vařící vody, rozvaříme, podle chuti osolíme. Přilijeme horký odvar z nudlí, přidáme uvařené nudle, nakonec rozškvařenou, na kostičky nakrájenou slaninu a mletou papriku. Vše chvíli povaříme. 
- 
                                3Podáváme se slaným pečivem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        