Salát s karamelizovanými cibulkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 253 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 193 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 32.5 mg
 - Draslík 387.7 mg
 - Vláknina 5159.8 mg
 - Vitamín A 5159.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.2 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 24.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na tenké plátky, opékáme zvolna na polovině másla cca 12 minut. Přidáme cukr a polovinu červeného vinného octa, mícháme až šťáva zkaramelizuje, vyjmeme cibuli a na zbylém másle opečeme chřest, doměkka.
 - 
                                2
Mladý baby špenát, kapii, chřest, olej a zbylý ocet smícháme, osolíme, opepříme a promícháme, navrch dáme karamelizovanou cibulku a rozdrobenou fetu.