Francouzský tvarohový koláč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 526 kcal
 - Sacharidy 104 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 54 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 102 g
 - Cholesterol 163.6 mg
 - Draslík 52.4 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dobře okapaný tvaroh zpracujeme s cukrem, žloutky, pevným sněhem (ušlehaným z bílků) a s koňakem.
 - 
                                2
Formu vyložíme křehkým těstem, vyváleným na 4 mm, na stěnách vytvoříme okraj. Vlijeme připravenou tvarohovou náplň a necháme hodinu odpočinout.
 - 
                                3
Pečeme ve středně vyhřáté troubě 50 minut.