Ovocný tvarohový krém
Suroviny
- 250 g Hroznové víno
 - 400 g Tvaroh měkký - nízkotučný
 - 100 g Zakysaná smetana
 - 0.5 kávová lžička Pomerančová kůra
 - 0.5 ks Citrony
 - 3 ks Pomeranče
 - 2 ks Vaječný žloutek slepičí
 - 2 polévková lžíce Cukr krupice
 - 2 polévková lžíce Cukr vanilka
 - 2 polévková lžíce Likér Grand Marnier
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 365 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 359 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 51 g
 - Cholesterol 208 mg
 - Draslík 545.5 mg
 - Vláknina 9606 mg
 - Vitamín A 9606 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 97.1 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dva pomeranče oloupeme, odstraníme bílá vlákna a rozdělíme na dílky. Z posledního pomeranče a z citrónu vymačkáme šťávu.
 - 
                                2
Tvaroh smícháme se žloutky, smetanou, šťávami, likérem, pomerančovou kůrou a cukry.
 - 
                                3
Upravíme na čtyři misky nebo talířky, ozdobíme dílky pomeranče, kuličkami modrého vína a ihned podáváme.