Tvarohový koláč s bílkovou pěnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 586 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 51 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 248.9 mg
 - Draslík 61.9 mg
 - Vláknina 1110 mg
 - Vitamín A 1110 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 5.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do misky vložíme tvaroh, přisypeme cukr, solamyl, vanilkový cukr, přidáme žloutky, olej a mléko. Vymícháme hladký krém.
 - 
                                2
Listové těsto vyválíme, plech vysteleme papírem na pečení a plát těsta na něj položíme. Okraje těsta tochu zdvihneme a na těsto nalijeme tvarohový krém. Povrch uhladíme stěrkou, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme při střední teplotě přibližně 35 minut.
 - 
                                3
Bílky s krupicovým cukrem vyšleháme do pěny, poklademe na teplý koláč a necháme vychladnout.
 - 
                                4
Vychladlý koláč nakrájíme na čtverečky a podáváme.