Bavorský krém s tvarohem a vanilkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 44 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 73 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 65.3 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky želatiny namočíme na chvíli do misky se studenou vodou. Potom plátky vyjmeme a necháme rozpustit ve 3 lžících teplé vody.
 - 
                                2
Z bílků ušleháme pevný sníh.
 - 
                                3
V míse metličkou rozšleháme tvaroh ochucený zrníčky z vanilkového lusku, zlehka zapracujeme sníh z bílků a přidáme tekutou želatinu. Šleháme ještě 2-3 minuty. Krém osladíme aspartamem podle chuti.
 - 
                                4
Dezert necháme do druhého dne v chladničce.