Tvarohová bublanina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 231 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 15 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 49.9 mg
 - Draslík 68.4 mg
 - Vláknina 2303.3 mg
 - Vitamín A 2303.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo utřeme s moučkovým cukrem a strouhanou citronovou kůrou.
 - 
                                2
Do utřeného tuku vmícháme jeden žloutek po druhém, prolisovaný tvaroh a krupici zvlhčenou mlékem. Nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků.
 - 
                                3
Plech vymažeme tukem, vysypeme hrubou moukou a těsto rozetřeme po celé ploše. Poklademe ovocem a dáme péci do středně vyhřáté trouby. Pečeme dozlatova asi 30 minut.
 - 
                                4
Upečenou bublaninu necháme vychladnout, pocukrujeme a krájíme na díly.