Tvarohový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2411 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 262 g
 - Sodík 559 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 28.5 mg
 - Draslík 182.2 mg
 - Vláknina 4119.8 mg
 - Vitamín A 4119.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.2 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 51.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté jarní cibulky jemně nasekáme společně s 12 cm zelené části natě. Jednu lžíci dáme stranou pro ozdobení.
 - 
                                2
Omytou, očištěnou a zrníček zbavenou kapii nakrájíme na kostičky (trochu dáme opět stranou). Opláchnutou bazalku nastříháme na menší kousky, špičky snítek necháme na ozdobu. Olivy jemně nakrájíme a 8 jich necháme stranou.
 - 
                                3
Tvaroh se sýrem rozdrobíme do mísy, přidáme smetanu, provensálské koření, cibulku, papriku, olivy a bazalku. Vše řádně rozmícháme dohladka, ozdobíme surovinami, které jsme dali stranou.