Zelenina s tvarohovým dipem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 50 g Kedlubna
  • 50 g Mrkev kořen
  • 50 g Paprikové lusky čerstvé
  • 50 g Celer řapíkatý
  • 200 g Tvaroh měkký bez tuku
  • 1 špetka Sůl
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 35 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 154 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 195.1 mg
  • Vláknina 3636 mg
  • Vitamín A 3636 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou zeleninu nakrájíme na špalíčky.

  • 2

    V misce smícháme tvaroh s prolisovaným česnekem, nasekanými bylinkami, citronovou šťávou a solí.

  • 3

    Špalíčky zeleniny namáčíme do připraveného dipu.

Komentáře k receptu