Hřbet srnčí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 647 kcal
 - Sacharidy 94 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 9 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 57.5 mg
 - Draslík 277.2 mg
 - Vláknina 7148 mg
 - Vitamín A 7148 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0.1 mg
 - Vitamín C 3.2 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozmícháme tvaroh s rozpuštěnou želatinou (připravíme podle návodu) a oběma cukry.
 - 
                                2
Formu na srnčí hřbet vyložíme alobalem a dáváme do ní střídavě piškoty pokapané rumem a tvaroh, ovoce a rozinky. Končíme vrstvou piškotů.
 - 
                                3
Dáme ztuhnout, poté vyklopíme a ozdobíme šlehačkou.
 - 
                                4
Podáváme vychlazené.