Jemná pražma
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 233 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 4.7 mg
 - Vláknina 162.9 mg
 - Vitamín A 162.9 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do pekáče rozložíme filety z pražmy, osolíme je a opepříme.
 - 
                                2
Tvaroh smícháme se špetkou šafránu a směsí potřeme filety.
 - 
                                3
Pekáč přikryjeme alobalem a pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 210°C asi 10 minut.