Nejlepší tvarohová buchta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 761 kcal
 - Sacharidy 103 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 46 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 97 g
 - Cholesterol 159.9 mg
 - Draslík 367.3 mg
 - Vláknina 4876 mg
 - Vitamín A 4876 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 300.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pekáč vymažeme rozpuštěným máslem.
 - 
                                2
V míse promícháme všechny sypké suroviny na těsto. Tvaroh utřeme s cukrem, rozšlehanými vejci, vanilkovým cukrem, na závěr přimícháme rozinky.
 - 
                                3
Na dno pekáče nasypeme 2 hrnečky sypké směsi, na ni rozložíme tvarohovou náplň, posypeme zbylou sypkou směsí. Povrch poklademe hoblinkami másla, aby se při pečení utvořila krusta.
 - 
                                4
Buchtu pečeme v troubě předehřáté na 170 °C, dokud se těsto neodděluje od okrajů a jakmile při zkoušce vpíchnutím špejle se těsto na špejli nelepí.