Farfalle se slávkami a cuketou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 558 kcal
 - Sacharidy 89 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 1240 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 89 g
 - Cholesterol 35 mg
 - Draslík 393.5 mg
 - Vláknina 8296.5 mg
 - Vitamín A 8296.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny farfalle uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.
 - 
                                2
V kastrole rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm omytou, na kolečka nakrájenou cuketu, oloupanou, na nudličky nakrájenou kedlubnu a okapané, vyloupané slávky. Podlijeme vývarem a dusíme tak dlouho, až se vývar téměř odpaří.
 - 
                                3
Potom vmícháme uvařené těstoviny a za stálého míchání dusíme do úplného odpaření vývaru.
 - 
                                4
Nakonec do pokrmu vmícháme nasekanou petrželku a podáváme.