Plněné olihně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 429 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 2357 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 682.1 mg
 - Draslík 945.3 mg
 - Vláknina 1122.5 mg
 - Vitamín A 1122.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.3 mg
 - Vitamín E 4.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Olihně vykucháme a opatrně promyjeme. Pokrájíme na kusy chapadélka a dáme vařit do pánve s trochou osolené vody a citrónovou šťávou. Měkká chapadélka nasekáme společně s oloupaným stroužkem česneku, omytou petrželkou a omytými a vykostěnými ančovičkami. Do směsi vyklepneme vejce, přidáme pepř a strouhanku. Vše promícháme.
 - 
                                2
Těla olihní naplníme připravenou směsí a zašijeme otvor kuchyňskou nití. Srovnáme do pekáče, přelijeme olejem, osolíme a dáme na 20 minut do trouby předehřáté na 160°C. Hotový pokrm podáváme v pekáči, ve kterém byl připravován.