Krevety restované na víně a česneku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 249 mg
 - Bílkoviny 58 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 262.5 mg
 - Draslík 60.7 mg
 - Vláknina 512 mg
 - Vitamín A 512 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V pánvi rozpálíme olej, přidáme prolisovaný česnek a po cca 2 minuty osmahneme. Poté vmícháme nadrobno pokrájenou petrželku, bobkový list, nasekanou chilli papričku a vyloupané krevety, na mírném ohni restujeme 2 minuty.
 - 
                                2
Přilijeme víno, přibližně 3 minuty povaříme, dokud se víno nezredukuje na polovinu. Ochutíme solí, pepřem a ihned podáváme.