Tagliatelle s garnátovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 620 kcal
 - Sacharidy 68 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 2416 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 194.5 mg
 - Draslík 274.5 mg
 - Vláknina 1382.5 mg
 - Vitamín A 1382.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
 - 
                                2
Garnáty omyjeme, ulomíme jim hlavy, odstraníme střívka a krunýře, garnáty vložíme do pánve s rozehřátým máslem a zvolna smažíme asi 5 minut. Rukolu a salát Rosso nakrájíme na nudličky, přidáme ke garnátům, podusíme, přilijeme smetanu, brandy, osolíme, opepříme, provaříme a odstavíme. Těstoviny upravíme na talíře, přelijeme garnátovou omáčkou a podáváme.