Islandští restovaní humři

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Humr
  • 1 ks Citrony
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 232 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 372 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 136.8 mg
  • Draslík 406.3 mg
  • Vláknina 2623 mg
  • Vitamín A 2623 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.7 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo rozpustíme v pánvi, přidáme utřený česnek a ocásky z humrů. Opékáme 3 minuty.

  • 2

    Poté odstavíme a posypeme nasekanou petrželkou.

  • 3

    Podáváme se skrojky citronu.

Komentáře k receptu