Scampi na víně s brandy
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 275 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 17 g
- Sodík 1595 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 245 mg
- Draslík 269.7 mg
- Vláknina 2472.5 mg
- Vitamín A 2472.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Ocásky ze scampi necháme částečně rozmrazit, vložíme do pánve na rozehřátý olej, krátce orestujeme, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli, osmahneme. Poté přilijeme brandy a bílé víno, osolíme, opepříme, podusíme, až se víno vyvaří o polovinu, přidáme scezená rajčata, dusíme asi 10 minut. 
- 
                                2Pokrm rozdělíme na talíře a posypeme posekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        