Závin jogurtový
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1091 kcal
 - Sacharidy 132 g
 - Tuky 55 g
 - Sodík 126 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 132 g
 - Cholesterol 66.2 mg
 - Draslík 506.5 mg
 - Vláknina 17824.5 mg
 - Vitamín A 17824.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.6 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na vále smícháme mouku se solí, přidáme nakrájený tuk, jogurt a vypracujeme těsto.
 - 
                                2
Nakrájíme oloupaná jablka na plátky, vyválíme placku, nasypeme na ni trochu strouhanky a jablka na ni poklademe.
 - 
                                3
Nasypeme cukr, rozinky a zabalíme jako klasický závin.
 - 
                                4
Potřeme rozšlehaným vejcem a dozlatova upečeme ve středně vyhřáté troubě.