Chléb s arašídovou příchutí a čokoládou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 502 kcal
 - Sacharidy 73 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 187 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 154.4 mg
 - Vláknina 5308.7 mg
 - Vitamín A 5308.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme máslo, cukr a sůl. Mouky důkladně promícháme a směs přisypeme tak, aby zcela pokryla vodu s přísadami a vše poprášíme droždím.
 - 
                                2
Pokud se u trouby doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.
 - 
                                3
Pečicí nádobu se surovinami dáme do přístroje, nastavíme na základní program a světlou kůrku a zapneme. Pět minut před ukončením cyklu hnětení – některé přístroje nás upozorní zvukovým signálem - přisypeme čokoládu, nalámanou na malé kousky.
 - 
                                4
Po ukončení pečení přístroj vypneme a v rukavicích z něj vyndáme pečicí nádobu. Chléb vyklopíme a necháme vychladnout.