Frgál s makovou náplní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 230 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 61.7 mg
 - Draslík 23.3 mg
 - Vláknina 2283.3 mg
 - Vitamín A 2283.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve vlažné vodě rozmícháme droždí, cukr a 1 lžíci hladké mouky. Necháme asi 20 minut kynout kvásek.
 - 
                                2
Potom přidáme změklé máslo, zbylou mouku, špetku soli a žloutek. Vypracujeme těsto, které necháme kynout 30 minut na teplém místě.
 - 
                                3
Vykynuté těsto propracujeme a rozválíme na velikost dna remosky.
 - 
                                4
Remosku vymažeme olejem a vyložíme připraveným těstem. Těsto potřeme náplní a posypeme drobenkou. Necháme chvíli kynout a potom upečeme.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                            