Paštikové knedlíčky do polévky podle Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 290 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 1552 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 201.3 mg
 - Draslík 1108.7 mg
 - Vláknina 989.5 mg
 - Vitamín A 989.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce společně dobře smícháme játrovou paštiku, vejce, strouhanku, majoránku, pepř a sůl. Lžící dobře propracujeme, aby vznikla hladká hmota, ze které v dlaních vytvoříme kulaté knedlíčky.
 - 
                                2
Knedlíčky povaříme v polévce po dobu asi 5 minut než vyplavou na povrch.