Jablkovo-hruškový jogurt
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 205 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 112 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 9 mg
 - Draslík 583.5 mg
 - Vláknina 11250 mg
 - Vitamín A 11250 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi bez tuku opražíme lněná semínka.
 - 
                                2
Omyjeme ovoce, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na malé kousky. Ihned zakapeme citronovou šťávou, aby ovoce nezhnědlo.
 - 
                                3
Sladidlem nebo cukrem osladíme nízkotučný jogurt dle chuti, vmícháme vychlazená lněná semínka a a promícháme s kousky ovoce.