Krupičná kaše s cibulkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 194 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 49 mg
 - Draslík 21.9 mg
 - Vláknina 1710 mg
 - Vitamín A 1710 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na polovině dávky másla mírně opražíme krupici. Rozvaříme ji s mlékem, osolíme a za stálého míchání vaříme asi 10 minut.
 - 
                                2
Uvařenou kaši rozdělíme na talíře a omastíme ji na zbylém másle osmaženou, jemně nakrájenou cibulkou.