Vývar s falešnými jikrami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 221 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 795 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 15 mg
 - Draslík 215 mg
 - Vláknina 1200 mg
 - Vitamín A 1200 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme krupici a dorůžova osmahneme. Krátce promícháme.
 - 
                                2
Falešné jikry přidáváme do vroucího vývaru, polévku ihned podáváme.