Zeleninový salát s kukuřicí a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 385 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 863 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 33.4 mg
 - Draslík 476.7 mg
 - Vláknina 9010 mg
 - Vitamín A 9010 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 55.9 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kukuřici dáme do osolené vody a uvaříme ji doměkka. Uvařenou scedíme, propláchneme studenou vodou a dáme do mísy. Omytá rajčata pokrájíme na kostky a červené papriky zbavené jádřinců nakrájíme na kolečka, jarní cibuli a česnek pokrájíme na plátky. Nakládané olivy scedíme z nálevu. Tvrdý sýr pokrájíme na kostky. Vše přidáme do mísy ke kukuřici a přilijeme řeckou zálivku.
 - 
                                2
Salát promícháme a dáme do chladničky na několik hodin.