Castrova polévka s rybou a kukuřicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
 - Sacharidy 61 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 1531 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 29.1 mg
 - Draslík 680.2 mg
 - Vláknina 3028.3 mg
 - Vitamín A 3028.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.8 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli s česnekem hrubě nasekáme. Z dýně a brambory nakrájíme větší kostky. Maso asi 2 minuty prohřejeme v páře.
 - 
                                2
V hrnci rozpustíme máslo, na něm krátce opečeme cibuli s česnekem, přidáme kukuřici, dýni, brambor, za občasného míchání podusíme 5 minut. Přilijeme vývar a rajský protlak, osolíme, opepříme, přidáme tymián, uvedeme do varu.
 - 
                                3
Za občasného míchání zvolna vaříme, až zelenina změkne. Přidáme maso a už jen krátce zahřejeme.
 - 
                                4
Porce zdobíme osminkami citronu.