Kukuřičná polévka s krevetkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 704 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 2.7 mg
 - Draslík 331.7 mg
 - Vláknina 4026 mg
 - Vitamín A 4026 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.1 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Pastu dáme do hrnce a necháme velice dobře rozehřát, poté přilijeme mléko. Celou směs uvedeme k varu a necháme 3 minuty povařit. Poté přisypeme kukuřici, krevety a krájená rajčata.
 - 
                                2
Mezitím si dáme ohřát vývar, který uvedeme k varu. Polévku necháme 5 minut povařit, poté do ní přilijeme vroucí vývar. Petržel nakrájíme na drobné kousky a ozdobíme jimi polévku.