Kovbojský hrnec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 765 kcal
 - Sacharidy 83 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 1058 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 81 g
 - Cholesterol 50.5 mg
 - Draslík 411.4 mg
 - Vláknina 12453 mg
 - Vitamín A 12453 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.2 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 64.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Slaninu nakrájíme na kostičky a v pánvi s olejem ji vyškvaříme. Přidáme nasekanou cibuli a osmažíme ji za občasného míchání dozlatova.
 - 
                                2
Přidáme kukuřici, smetanu a podusíme 2 minuty. Rozmixujeme
 - 
                                3
3-4 lžíce kukuřice dohladka a dáme zpět do pánve.
 - 
                                4
Vložíme fazole a zvolna podusíme za občasného míchání 5-10 minut do zhoustnutí.
 - 
                                5
Přidáme sůl, tabasko podle chuti a přimícháme pažitku. Pokrm posypeme zbylou pažitkou a servírujeme.