Indická kuřecí polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 334 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 751 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 119.2 mg
 - Draslík 324.7 mg
 - Vláknina 38 mg
 - Vitamín A 38 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci necháme uvedeme vodu do bodu varu a mírně ji osolíme. Necháme v ní uvařit kuřecí maso, následně je vyjmeme a odložíme bokem. Z kukuřičné moučky a mléka vytvoříme v hrnci jemnou kaši. Vývarem tuto kaši zalijeme a vaříme 20 minut na mírném plameni. Následně odložíme bokem.
 - 
                                2
Ušleháme žloutek a zalijeme ho trochou polévky. Našlehaný žloutek nalijeme zpět do polévky a ochutíme špetkou soli. Polévku naplníme kuřecím masem a můžeme servírovat.