Cibulový salát s vlašskými ořechy
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 270 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 22 g
- Sodík 163 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 296.7 mg
- Vláknina 6338 mg
- Vitamín A 6338 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli ve slupce omyjeme, osušíme a upečeme v troubě. Pečeme ji přibližně 15 - 20 minut pří 220°C. 
- 
                                2Mezitím si uvaříme vajíčka natvrdo (10 minut) a oloupeme je. 
- 
                                3Upečená cibule má hnědočernou barvu. Potom cibuli sloupneme, nakrájíme na kolečka, rozdělíme na porce a dáme do misek. 
- 
                                4Každou porci cibule osolíme, posypeme nastrouhanými vlašskými ořechy a omytou posekanou petrželkou. 
- 
                                5Ještě pokapeme olivovým olejem, několika kapkami octa a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        