Fazolky s pikantním mandarinkovým přelivem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 3751 kcal
 - Sacharidy 1014 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 17 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 1014 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 9428.5 mg
 - Vláknina 182113 mg
 - Vitamín A 182113 mg
 - Vitamín B6 3.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve uvaříme doměkka fazolky, buď v osolené vodě nebo v páře.
 - 
                                2
Mezitím v kastrůlku zahřejeme harissu s medem, přidáme vypeckované, na plátky nakrájené datle a přivedeme k varu. Poté odstavíme, vmícháme plátky oloupaných mandarinek a chvíli prohřejeme.
 - 
                                3
Uvařené fazolky scedíme a podáváme přelité mandarinkovou směsí.