Kuřecí prsa na hruškách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 341 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 233 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 102 mg
 - Draslík 644.8 mg
 - Vláknina 4719.8 mg
 - Vitamín A 4719.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hrušky oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na 8dílků.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme olej s máslem a kuřecí maso z každé strany cca 2min orestujeme. Poté zalijeme Marsalou, ochutíme solí, pepřem a cca 10min podusíme. Po 5ti minutách přidáme hrušky a dodusíme společně.
 - 
                                3
Hotové maso nakrájíme na plátky, ozdobíme hruškami, přelijeme šťávou a podáváme.