Salát z brambor a oliv
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 315 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 743 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 580.5 mg
 - Vláknina 9593.1 mg
 - Vitamín A 9593.1 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.2 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme a nakrájíme na kostičky, olivy nakrájíme na plátky, cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať nasekáme najemno.
 - 
                                2
V míse přelijeme brambory vývarem, olejem, octem, osolíme a opepříme. Přimícháme cibuli, olivy, petrželovou nať a promícháme. Pod fólií necháme salát v chladničce vychladit.