Salsa z broskve
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 360 kcal
 - Sacharidy 81 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 34 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 81 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1401.7 mg
 - Vláknina 7892.1 mg
 - Vitamín A 7892.1 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42.9 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájenou šalotku, chilli papričku, cukr, ocet a hořčičná semínka promícháme a na mírném plameni zahříváme do zhoustnutí.
 - 
                                2
Okurku a broskve očistíme a zbavíme slupek, okurku nakrájíme na drobno, broskev zbavíme pecky a nakrájíme taktéž nadrobno. Polovinu z připravených broskví smícháme v mixéru.
 - 
                                3
Broskve, okurky, mátu, sůl a cukr smícháme se směsí šalotky.
 - 
                                4
Hotovou salsu podáváme v miskách, dobře vychlazenou.