Lívance s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 448 kcal
 - Sacharidy 72 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 589 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 67.6 mg
 - Draslík 293.5 mg
 - Vláknina 7590 mg
 - Vitamín A 7590 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozmícháme droždí s cukrem a vlažným mlékem. Přidáme vejce a mouku, opatrně osolíme a v teple necháme vykynout.
 - 
                                2
Do vykynutého těstíčka vmísíme nastrouhaná oloupaná jablka.
 - 
                                3
Z obou stran opékáme na rozpáleném lívanečníku.
 - 
                                4
Před podáváním lívance pomažeme džemem.