Tvarohovo-jogurtová zmrzlina s hruškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 191 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 46 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 13 mg
 - Draslík 215.5 mg
 - Vláknina 3600 mg
 - Vitamín A 3600 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tvaroh našleháme s jogurtem, trochou vody a sladidla. Směs necháme mrazit asi 1 hodinu.
 - 
                                2
Omyté hrušky zbavené jádřinců rozmixujeme, potom chvíli povaříme a smícháme se sladidlem.
 - 
                                3
Zmrzlou tvarohovou směs rozmixujeme a promícháme s hruškovým pyré. Přendáme do misky a zmrazíme.