Tresčí játra s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 289 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 267 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 105.8 mg
 - Draslík 126.5 mg
 - Vláknina 1726 mg
 - Vitamín A 1726 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.2 mg
 - Vitamín E 9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tresčí játra v oleji nakrájíme na plátky a upravíme na talíř.
 - 
                                2
Posypeme je jemně nasekanou cibulí, pokapeme olejem z konzervy a zakapeme citronovou šťávou.
 - 
                                3
Podáváme jako předkrm s bílou vekou nebo bagetkou.