Kotorský brodet
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 747 mg
 - Bílkoviny 51 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 97.5 mg
 - Draslík 856.7 mg
 - Vláknina 4423 mg
 - Vitamín A 4423 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mořskou vykuchanou štiku dobře omyjeme, naporcujeme a pokapeme citronovou šťávou.
 - 
                                2
V pánvi na rozpáleném oleji osmažíme drobně nakrájenou cibuli s plátky česneku dozlatova, přidáme mouku, bobkový list, přilijeme 2 dl bílého vína s 2 dl rybího vývaru a ještě přimícháme lžíci rajčatového protlaku. Osolíme podle chuti, dobře promícháme a vaříme 15 minut.
 - 
                                3
Do omáčky položíme porce ryby a spolu vaříme pod pokličkou 30 minut.