Svěží okurkový koktejl
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 71 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 255 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 617.2 mg
 - Vláknina 12743 mg
 - Vitamín A 12743 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 94.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Okurku oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Ty rozmixujeme.
 - 
                                2
Okurkovou dužinu propasírujeme přes husté sítko, šťávu dochutíme solí, pepřem a tabascem. Servírujeme dobře vychlazené, zdobené plátkem citronu.