Celer jako dezert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 158 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 130 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 615.2 mg
 - Vláknina 9956.8 mg
 - Vitamín A 9956.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.4 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný celer oloupeme, švestky omyjeme a vypeckujeme. Oboje nakrájíme na malé kousky, přidáme nasekané ořechy a hrozinky.
 - 
                                2
Olej, cukr a citronovou šťávu smícháme a přidáme k nakrájenému celeru a švestkám. Vše dobře promícháme a dáme vychladit.
 - 
                                3
Podáváme studené.