Pomerančové bonbóny bílé a černé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 310 kcal
 - Sacharidy 75 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 43 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 75 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 78.4 mg
 - Vláknina 6720.7 mg
 - Vitamín A 6720.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pomerančovou kůru namočíme na 3 až 5 dní, každý den vodu vyměníme.
 - 
                                2
Kůru vaříme doměkka. Necháme okapat a nakrájíme na drobné kostičky. Svaříme s cukrem, vodou, kořením a kyselinou citrónovou. Když začne hmota rosolovatět, odstavíme, vmícháme hrst strouhanky nebo mletých piškotů.
 - 
                                3
Hmotu vyklopíme a rozetřeme, za dva až tři dny, když hmota začne zasychat, tvarujeme kuličky a necháme den zaschnout.
 - 
                                4
Namáčíme v čokoládové a citrónové polevě, klademe do papírových košíčků.