Pražma s fenyklovým salátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 530 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 257 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 134 mg
 - Draslík 1509.1 mg
 - Vláknina 11609.8 mg
 - Vitamín A 11609.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 47.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka stejně jako jarní cibulku, fenykl očistíme, rozkrájíme na proužky. Celer nakrájíme na plátky, petrželku omyjeme a posekáme nahrubo, pomeranče vymačkáme, česnek oloupeme a krájíme na drobno. Cibuli, fenykl, celer a petržel smícháme dohromady.
 - 
                                2
90 ml oleje smícháme s česnekem a pomerančovou šťávou, osolíme, opepříme. Filety polijeme zbytkem oleje, osolíme, opepříme a grilujeme 2 minuty z každé strany. Fenyklový salát přelijeme půlkou připraveného dresinku. Grilovanou rybu položíme na zeleninový salát, přelijeme zbytkem dresinku. Osolíme a opepříme.