Jahodová marmeláda bez cukru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 115 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 8 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 383.7 mg
 - Vláknina 10005 mg
 - Vitamín A 10005 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 147 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jahody omyjeme, nasypeme do hrnce a podlijeme trochou vody.
 - 
                                2
Mírně povaříme asi 15minut, přidáme datlový sirup a promícháme.
 - 
                                3
Dle návodu rozpustíme agar v několika lžících vody a dvě minuty povaříme.
 - 
                                4
Přidáme ho k jahodám a povaříme minutku.
 - 
                                5
Naplníme menší skleničky, zavíčkujeme a sterilujeme při 80 stupních.