Jahody s vínem a ricottou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 369 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 194.4 mg
 - Vláknina 4540 mg
 - Vitamín A 4540 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 66.2 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mandlové lupínky opekáme dozlatova v troubě předehřáté na 190°C asi 6-8 minut.
 - 
                                2
Jahody bez stopek, moučkový cukr a bílé sicilské víno marsala v misce smícháme, přikryjeme fólií a jednu hodinu necháme v chladničce.
 - 
                                3
Dohladka vyšleháme nízkotučnou ricottu s medem.
 - 
                                4
K odleželým jahodám přidáme kopeček šlehané ricotty a posypeme opečenými mandlovými plátky.