Hrušky s pikantním sýrem, ořechy a borůvkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 584 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 1396 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 75 mg
 - Draslík 505.8 mg
 - Vláknina 12588 mg
 - Vitamín A 12588 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.8 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hrušky omyjeme, podélně rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kousky. Borůvky opláchneme pod studenou vodou a necháme je okapat. Vlašské ořechy nasekáme najemno. Sýr nakrájíme na malé kostičky.
 - 
                                2
V míse smícháme nakrájené hrušky, sýr a ořechy s ořechovým olejem, směs rozdělíme na servírovací talíře, posypeme borůvkami a podáváme.